Systeem- en applicatietrainingen

Metier Academy kan u begeleiden bij het implementeren van ICT-systemen en applicaties. Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij effectieve en efficiënte systeemtrainingen en applicatietrainingen ontwikkelen voor zowel de medewerkers als de managers die met het systeem moeten gaan werken. 

Metier Academy Benelux kan interactieve en effectieve trainingen ontwikkelen voor systeemveranderingen en ICT-projecten, blended of online. De training is volledig toegespitst op de toepassing van het systeem in uw bedrijf. Middels een systeemtraining van Metier Academy Benelux zijn uw medewerkers snel en effectief bekend met de nieuwe software, zonder dat zij daarvoor uren in een klaslokaal moeten doorbrengen.

Omdat wij op basis van scenario’s in simulaties trainen, hoeven de deelnemers niet te leren in de live omgeving van het nieuwe systeem of applicatie. Op die manier komen uw kostbare gegevens niet in gevaar doordat medewerkers tijdens het leren fouten maken in het nieuwe systeem.

Wij kunnen systeemtrainingen ontwikkelen voor:

  • Bestaande medewerkers die met een nieuw of veranderd ICT-systeem moeten gaan werken.
  • Nieuwe medewerkers die nog niet bekend zijn met het ICT-systeem, op basis van het materiaal van de training voor huidige medewerkers.

Daarnaast ondersteunen wij de supervisors in het efficiënt implementeren van het nieuwe systeem in de organisatie door hen te trainen in het begeleiden van hun medewerkers.

Bij verander- en implementatietrajecten is de Metier Academy Communicatie-tool een hulpmiddel voor het zenden en verkrijgen van informatie, het intrainen van veranderingen en het toetsen van uw medewerkers. Dit kan een waardevolle toevoeging zijn op systeem- en applicatietrainingen bij verander- en implementatietrajecten. Klik hier voor meer informatie over de Metier Academy Communicatie-tool.

 

Geïnteresseerd? Ga naar Werkwijze voor meer informatie of neem contact met ons op.