PRINCE2online.nl

PRINCE2® is een proces gebaseerde aanpak voor projectmanagement en wereldwijd één van de grootste standaarden voor projectmanagement. Op PRINCE2online.nl bieden wij geaccrediteerde online trainingen aan voor alle PRINCE2-certificeringen in het Nederlands en Engels:

  • Foundation: de deelnemer leert de belangrijkste begrippen van de PRINCE2-methode: 7 principes, 7 processen en 7 thema’s
  • Practitioner: met Practitioner toont de deelnemer aan dat hij/zij de PRINCE2-methode in de praktijk kan toepassen.

De online modules, inclusief een ervaren e-coach en online proefexamens, stomen de deelnemers in 10 tot 30 uur klaar voor het gewenste examen. De deelnemer kan een schriftelijk  examen doen bij ons op kantoor in Nieuwegein of een online examen, live gemonitord door een examinator via de webcam.

Elke deelnemer wordt begeleid door een ervaren e-coach, die doorgaans dezelfde dag, maar zeker binnen 24 uur (op werkdagen) reageert op vragen van de deelnemer. Ook is de officiële manual ‘het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2®’ tegen een gunstig tarief beschikbaar bij Metier Academy Benelux.

Ga naar www.prince2online.nl voor meer informatie of om te bestellen.

logo_PRINCE2online_full_trans_440w

 

Blended en klassikaal

U kunt desgewenst ook kiezen voor blended of klassikale PRINCE2-trajecten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een online PRINCE2®-training, gecombineerd met interactieve klassikale sessies over de toepassing van PRINCE2® in uw organisatie. Heeft u liever alle deelnemers tegelijk in een klassikale training: ook dat kan bij Metier Academy Benelux. Neem contact met ons op voor meer informatie over blended trajecten en klassikale programma’s.

Heeft u uw PRINCE2®-certificaat behaald bij Metier Academy Benelux? Voeg via deze knop uw certificaat toe aan uw LinkedIn-profiel!

LinkedIn Add to Profile button

PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.