Project Management Academy – Beschikbare modules

Alle modules zijn geheel online te volgen. Elke module bestaat uit enkele interactieve lessen en wordt afgesloten met een eindtoets. U krijgt na afronding een online certificaat van deelname.

De essentie van projectmanagement

Deze module geeft deelnemers op een unieke manier inzicht in project management en een brede kennis van dit vakgebied en behandelt essentiële onderdelen van projectmanagement.

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Toegepaste projectplanning en -controle

Deze zeer praktische module stelt deelnemers in staat de methoden en technieken goed te beheersen die gebruikt worden bij projectplanning en de follow-up daarvan.

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Het organiseren en leiden van projectteams

Deelnemers verkrijgen inzicht in belangrijke regels en uitgangspunten voor het samenstellen van een effectieve projectorganisatie.

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Project risicomanagement

Risicomanagement is één van de meest cruciale succes factoren voor een project. Deze module behandelt methoden, processen en technieken voor het proactief managen van projectrisico’s.

Beschikbaar in het Engels

Het behalen van bedrijfsdoelstellingen

Deelnemers aan deze module vergaren kennis van technieken voor het maken van financiële modellen en winstcalculatie via een praktische benadering en interactieve oefeningen.

Beschikbaar in het Engels

Contractbeheer tijdens projecten

Deelnemers leren hoe zij contracten goed kunnen beheren tijdens projecten – van contract strategie tot eindaflevering – met een praktische aanpak en interactieve oefeningen.

Beschikbaar in het Engels

Leiderschap en communicatie

Deze module geeft de deelnemers handvatten voor het creëren van een gemotiveerd team en voor het beïnvloeden van anderen om hen in de richting te bewegen waarin de deelnemer wil dat ze gaan.

Beschikbaar in het Engels

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Samenstellen van effectieve teams

Door theorie en actieve training te combineren leert de deelnemer hoe belangrijk het is om vanuit een duidelijke teamorganisatie probleemoplossend te werken, waar daar individueel geen mogelijkheden voor zijn.

Beschikbaar in het Engels