Projectmanagement

Metier AS, het moederconcern van Metier Academy Benelux, vindt haar oorsprong in projectmanagement. Na jarenlange ervaring in de praktijk van projectmanagement heeft Metier trainingen ontwikkeld op het gebied van ‘best practices’ in projectmanagement. Al onze online trainingen op het gebied van projectmanagement zijn ontwikkeld door de internationale projectmanagement experts van Metier Academy International.

Metier Academy biedt het volgende aan op het gebied van projectmanagementopleidingen:

  • E-learning: wij hebben verschillende online licentietrainingen op het gebied van projectmanagement beschikbaar. Alle deelnemers worden persoonlijk begeleid door een ervaren e-coach.
  • Corporate programma’s: in nauwe samenwerking met u wordt een op uw bedrijf of organisatie specifiek gericht leerprogramma samengesteld.
  • Blended programma’s: onze online trainingen in combinatie met klassikale sessies waarin verdieping wordt geboden in de onderwerpen uit de e-learning. Bijv. een online PRINCE2®-training gecombineerd met klassikale sessies over de toepassing van PRINCE2 in uw organisatie.

PRINCE2®-trainingen

PRINCE2 is een proces gebaseerde aanpak voor projectmanagement en wereldwijd één van de grootste standaarden voor projectmanagement. Op PRINCE2online.nl bieden wij geaccrediteerde online trainingen aan voor alle PRINCE2-certificeringen: Foundation, Practitioner en Herregistratie (Practitioner). De modules brengen de deelnemer online compleet op de hoogte van de PRINCE2-methode en bereiden hem voor op de examens. Lees hier meer over PRINCE2online.nl.

PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Project Management Academy

De Project Management Academy bestaat uit trainingen gebaseerd op jarenlange ervaring in projectmanagement van experts van Metier International. De Project Management Academy past niet één methode van projectmanagement toe, maar leert de cursist projecten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Er zijn verschillende online trainingen beschikbaar. Lees hier meer over de Project Management Academy.