LMS en hosting

Om effectief gebruik te kunnen maken van blended learning en e-learning is het belangrijk om inzicht te krijgen in de leervoortgang van uw medewerkers. Hiervoor heeft u een Learning Management Systeem (LMS) nodig. Een LMS zorgt ervoor dat trainers, leermodules en/of klassikale trainingen worden gekoppeld aan de juiste persoon of groep deelnemers. Ook de resultaten en uitkomsten van leermomenten zijn in een LMS inzichtelijk per persoon.

De mogelijkheden

Als aanbieder van een totaaloplossing zijn we niet verbonden aan een leverancier van een bepaald systeem. Hierdoor krijgt u een onafhankelijk advies passend bij uw situatie en budget. Vaak maken we gebruik van Open-source oplossingen waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn tegen beperkte kosten  in vergelijking tot aanschaf van hardware en/of software.

“We hebben al e-learning maar het werkt niet” – is een regelmatig gehoorde klacht bij klanten met een eigen systeem. Vaak sluit het systeem niet aan bij de behoeften en is er onvoldoende kennis over de techniek omdat overdracht afwezig is.

Een goed geconfigureerd LMS is essentieel voor goed gebruik van e-learning. Maar u wilt niet dagelijks bezig zijn met beheer en techniek van uw servers.

Het maakt niet uit of u al een bestaand systeem hebt of nog helemaal niets. Wij kunnen voor u:

  • Een bestaand systeem optimaliseren.
  • Een simpel, maar schaalbaar, systeem opzetten in de cloud om zo snel en effectief te starten met e-learning.
  • Een volledig geïntegreerde oplossing opzetten, corresponderend met uw personeelssysteem.
  • (Tijdelijk) gebruik van een LMS van Metier Academy faciliteren.

Daarnaast bieden wij de Metier Academy Communicatie-tool. Dit is een hulpmiddel bij verander- en implementatietrajecten voor het zenden en verkrijgen van informatie, het intrainen van veranderingen en toetsen van uw medewerkers. Dit kan als toevoeging op uw LMS ingezet worden, of als compleet LMS fungeren. Klik hier voor meer informatie over de Metier Academy Communicatie-tool.

 

Moet ik zelf een server hebben?

Nee, dat is niet nodig maar wel mogelijk. Wij bieden op een veilig systeem een volledig eigen leeromgeving. Deze hosted oplossing is schaalbaar en veilig met dagelijkse back-ups en sterke up-to-date beveiliging.

Waarom Metier Academy?

  • Wij zijn niet verbonden aan een LMS leverancier dus volledig onafhankelijk.
  • Wij hebben veel ervaring met verschillende systemen.
  • Wij ontzorgen u zo veel mogelijk.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Waarom Hosting bij Metier Academy?

  • Stabiele servers met back-up en beveiliging.
  • Vast staffeltarief per maand en niet per persoon.
  • Volledige ondersteuning voor uw functioneel beheerders.