Learning Development maatwerk

Bij Metier Academy geloven we in de continue ontwikkeling van medewerkers. Door uw medewerkers ‘on top of their game’ the houden, zijn zij niet alleen meer tevreden, maar leveren zij ook werk van hogere kwaliteit!

Het is echter niet wenselijk dat uw medewerkers lange tijd van de werkvloer zijn voor een opleiding. Aan de andere kant mag het verminderen van opleidingsuren niet ten koste gaan van de kwaliteit van de training. Het antwoord hierop is e-learning. Door het (deels) online maken van uw opleidingen, vermindert u de tijd in het klaslokaal. Elke deelnemer kan leren op zijn eigen manier en op het moment dat hem het beste uitkomt.

Middels wetenschappelijk onderzoek is vastgesteld dat blended learning (combinatie van e-learning en klassikaal leren) effectiever én goedkoper is dan puur klassikale training. Daarom maakt Metier Academy gebruik van Blended Learning:

  • Altijd de juiste mix van verschillende leervormen
  • Digitaal waar mogelijk, klassikaal waar nodig
  • Interactieve trainingen
  • Toegespitst op de behoeften van de medewerker
  • Voortgang zichtbaar voor medewerker én manager
  • Meetbaar resultaat middels toetsing

Van advies tot ontwikkeling

Onze diensten binnen Learning Development maatwerk beslaan ‘opleiden’ in de breedste zin van het woord:

  • Wij optimaliseren en geven advies over de gehele opleidingsstrategie: wij helpen u om uw bestaande opleidingen nog efficiënter en effectiever te maken. Vaak doen wij dit door uw opleidingen (deels) online te maken.
  • Wij ontwikkelen op zichzelf staande trainingen: heeft u een nieuwe training die ontwikkeld moet worden? Metier Academy ontwikkelt deze voor u in een online of blended vorm.

We combineren onze expertise met die van de klant om zo tot een optimaal resultaat te komen. De nadruk ligt op het leereffect, niet op de techniek. Wij maken voor u bijvoorbeeld: kennistrainingen, vaardigheidstrainingen, workshops, toetsen, trainingen voor systemen en applicaties. 

Bij verander- en implementatietrajecten is de Metier Academy Communicatie-tool een hulpmiddel voor het zenden en verkrijgen van informatie, het intrainen van veranderingen en het toetsen van uw medewerkers. Dit kan een waardevolle toevoeging zijn op het Learning Development maatwerk bij verander- en implementatietrajecten. Klik hier voor meer informatie over de Metier Academy Communicatie-tool.

 

Geïnteresseerd? Ga naar Werkwijze voor meer informatie of neem contact met ons op.