StembureauSucces Herfsttour 2018

StembureauSucces komt naar u toe deze herfst! Dit najaar nodigen wij u uit om samen met ons en collega’s van andere Nederlandse gemeenten vooruit te kijken naar de volgende verkiezingen. Graag bieden wij u de gelegenheid ervaringen uit te wisselen met andere gemeenten en van elkaar te leren. Daarnaast vertellen wij u hoe wij u kunnen helpen bij de training van het stembureaupersoneel.

Wij nodigen u graag hierbij uit om één van onze sessies te bezoeken. Tijdens elke tourdag, die per keer maximaal drie uur duurt, is er uitgebreid gelegenheid voor interactie en staan we stil bij de voordelen van StembureauSucces en de veranderingen en nieuwe features ten opzichte van de training van vorig jaar. Op deze manier hebben zowel bestaande klanten van StembureauSucces als overige gemeenten de kans om te leren van elkaars ervaringen.

U kunt kiezen uit de volgende vier data en locaties:

  • 25 oktober, 13.00 tot 16.00 uur in Dordrecht
  • 30 oktober, 13.00 tot 16.00 uur in Arnhem
  • 21 november, 13.00 tot 16.00 uur in Utrecht
  • 10 december, 13.00 tot 16.00 uur in Súdwest-Fryslân

Klik hier om het aanmeldformulier te tonen

Vul dit formulier in om u aan te melden voor één van de data van de StembureauSucces Herfsttour.

De velden met een * zijn verplichte velden.

 

 

Uw gegevens*:


 

Gegevens collega's:

Neemt u één of meerdere collega's mee? Laat dan van elke persoon zijn/haar naam en e-mailadres achter.
Bij grote belangstelling zullen wij mogelijk het aantal deelnemers per gemeente moeten beperken tot twee. Als dit het geval is, krijgt u hier zo snel mogelijk bericht over.

 


Voorbereiden op de verkiezingen van 2019 doet u toch ook met StembureauSucces? Vraag nu een demo aan of bekijk de video!