StembureauSucces

Tijdens de StembureauSucces Herfsttour spart u met collega's uit andere gemeenten en laten wij u zien wat StembureauSucces voor kan betekenen!

StembureauSucces is dé manier van het trainen van stembureaumedewerkers. De online stembureautraining heeft als doel: de training voor de gemeenten kostenefficiënt te maken en voor de deelnemers interactief en informatief. Onze klanten krijgen al sinds 2011 het beste uit twee werelden: de inhoudelijke expertise van het ministerie van BZK, gecombineerd met de kennis en ervaring van Metier Academy op het gebied van online opleiden.

StembureauSucces is effectiever en efficiënter dan bestaande alternatieven:

  • Volledig online: deelnemers kunnen de instructie maken op de tijd en plaats die hen het beste uitkomt.
  • Voortgang is inzichtelijk: de gemeente kan makkelijk zien wie wat heeft afgerond. Doordat de voortgang wordt bijgehouden, kan de deelnemer tussentijds stoppen en de training later weer hervatten.
  • Meetbaar resultaat: middels een kennistoets wordt gemeten of de deelnemer de stof daadwerkelijk onder de knie heeft.
  • Praktijkoefening proces-verbaal: de voorzitters worden getraind in het invullen van het proces-verbaal, waardoor het aantal fouten op de verkiezingsdag gereduceerd wordt.
  • Flexibele cursuspaden: de deelnemer krijgt alleen te zien wat voor hem relevant is. Verschillende type deelnemers kunnen afwijkende cursuspaden aangeboden krijgen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om minder hoofdstukken aan te bieden aan tellers, of de praktijkoefening en de eindtoets alleen beschikbaar te maken voor voorzitters.
  • Aangepast aan het type verkiezing: voor elke verkiezing en elk referendum wordt de inhoud van de stembureau-instructie aangepast en vernieuwd. Zo heeft u elke keer een up-to-date online training voor stembureauleden beschikbaar. Of dit nu bestaande en nieuwe stembureaumedewerkers zijn.

Het resultaat: écht goed getrainde stembureaumedewerkers en minder fouten op de verkiezingsdag.

 

Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie over de onderdelen en opties of neem contact met ons op.

Voorbereiden op de verkiezingen van 2021 doet u toch ook met StembureauSucces? Vraag nu een demo aan of bekijk de video!