Publicaties

Whitepaper Metier Academy Benelux Trends 2020

Whitepaper "Trends in opleiden op weg naar 2020"

In februari 2017 hebben wij ons trendonderzoek 2017-2020 afgesloten. Tijdens dit onderzoek hebben wij wereldwijd deskresearch gedaan en kwamen wij tot 10 leidende trends in opleiden, op weg naar 2020. In het whitepaper lichten wij de trends toe. Trends als "Niet meer incidenteel opleiden, maar in een doorlopend proces" en "Leren moet korter en plaatsonafhankelijk" passeren de revue.

Klik hier voor het aanvraagformulier

  Vul onderstaande velden in om het whitepaper toegestuurd te krijgen.  Met het aanvragen van het whitepaper gaat u akkoord met het opnemen van uw e-mailadres in de maillijst van Metier Academy Benelux.

  Whitepaper Metier Academy Benelux Blended Learning

  Whitepaper "Blended Learning in contact centers"

  Stichting Klantinteractie Research Centrum heeft in opdracht van Metier Academy onderzoek gedaan naar de toepassing van Blended Learning in contact centers. Aanleiding voor dit onderzoek is dat wetenschappelijk is vastgesteld dat deze manier van opleiden beter werkt dan klassikaal trainen. Uit onze trendonderzoeken blijkt een duidelijke behoefte naar meer e-learning en Blended Learning.

  Klik hier voor het aanvraagformulier

   Vul onderstaande velden in om het whitepaper toegestuurd te krijgen.

   Met het aanvragen van het whitepaper gaat u akkoord met het opnemen van uw e-mailadres in de maillijst van Metier Academy Benelux.