Events

De ontwikkelingen binnen de wereld van opleiden gaan razendsnel. Nieuwe technologieën zorgen voor veranderingen in de manier van trainen. Maar ook medewerkers van nu zijn anders dan 5 jaar geleden. U kunt niet stil blijven staan als het gaat om opleiden! Metier Academy houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen middels seminars, kennissessies, demotours, etc. Op deze pagina vindt u informatie over onze actuele events.

Evaluatiemiddag Tweede Kamerverkiezing

Verkiezingen en referenda vergen een uitgebreide planning en organisatie. Met bijna 400 gemeenten in Nederland zijn er vele mensen in Nederland die zich hier elke keer weer mee bezig houden. Graag bieden wij alle gemeenten in Nederland de mogelijkheid om van elkaar te leren.

Daarom faciliteert Metier Academy, bekend van de online stembureautraining StembureauSucces, voor alle gemeenten op 11 mei 2017 de Landelijke Evaluatiemiddag van de Tweede Kamerverkiezing.

Multichannel Conference

Ook dit jaar was Metier Academy weer als donateur van stichting KIRC aanwezig in het Better Practices Theater op de Multichannel Conference. Deze vond plaats op 19 en 20 april in DeFabrique in Utrecht. Dit jaarlijkse (gratis) kennisevent voor professionals in klantcontact stond dit keer in het teken van een volledig gepersonaliseerde, consistente customer journey over alle kanalen.

Ype Boersma van gemeente Amsterdam, klant van Metier Academy, faciliteerde twee sessies over de uitdagingen van blended learning in een contact center. Binnenkort publiceren wij hier de link naar de presentatie.

Seminar "Trends in leren 2020"

Metier Academy organiseerde donderdagmiddag 30 maart 2017 het seminar "De 10 trends in leren 2020". Martine Ferment lichtte de 10 trends toe, waarna Wil Houtzager (partner bij NextHRM en Moribus Solutions) en Henriëtte van Dort (eigenaar van Hamewith talent development en Profilo) ons inzicht gaven in hoe zij binnen hun organisaties omgaan met de trends.

Interesse in de 10 trends? Download het whitepaper "Trends in opleiden op weg naar 2020".

Kon u niet bij ons laatste event aanwezig zijn en bent u geïnteresseerd in toekomstige sessies? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij zullen u dan op de hoogte houden van onze activiteiten.

  Uw naam (verplicht)

  Organisatie (verplicht)

  Functie (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Ik ben geïnteresseerd in seminars en bijeenkomsten over de volgende onderwerpen:

  Ik ga hierbij akkoord met het opnemen van mijn e-mailadres in de maillijst van Metier Academy Benelux, zodat ik op de hoogte gehouden kan worden van dergelijke activiteiten.