Onze trainingen

Metier Academy is dé expert op het gebied van e-learning. Wij hebben verschillende licentietrainingen beschikbaar.

Teamleader Online

Teamleader Online is de beste training voor het opleiden van coaches en teamleiders in het contact center. Met Teamleader Online geeft u uw medewerkers de benodigde kennis om hun werk nog beter te kunnen uitvoeren. Teamleader Online is onderdeel van de Customer Service Academy, een mix van maatwerk en licentietrainingen voor de klantinteractiebranche. Lees hier meer over de Customer Service Academy.

StembureauSucces

StembureauSucces is dé online training die ervoor zorgt dat uw stembureaumedewerkers effectief en efficiënt worden getraind in de taken en verantwoordelijkheden op een stembureau. De eindtoets zorgt ervoor dat het resultaat inzichtelijk wordt en door het oefenen met het Proces Verbaal wordt het aantal fouten op de verkiezingsdag gereduceerd. De online stembureau-instructie wordt elke keer aangepast aan de aankomende verkiezingen. Het resultaat: écht goed getrainde stembureaumedewerkers, elke verkiezingen weer. Lees hier meer over StembureauSucces.

Ontruim

Ontruim is een simulatieprogramma voor ontruimingsoefeningen. Ontruim is helemaal toegespitst op de eigen organisatie, met foto’s en looproutes van uw pand. Een afsluitende toets beoordeelt of de medewerker het programma succesvol heeft doorlopen. Lees hier meer over Ontruim.

Time out

Time out biedt u de mogelijkheid om uw contact center medewerkers voortdurend te laten ontwikkelen in de vaardigheden en kennis relevant voor het werk in het contact center. Time out bestaat uit e-learningmodules van 5 tot 10 minuten die de contact center medewerker tijdens de werkzaamheden in ‘down time’ kan volgen. Time out is onderdeel van de Customer Service Academy, een mix van maatwerk en licentietrainingen voor de klantinteractiebranche. Lees hier meer over de Customer Service Academy.

PRINCE2online.nl

PRINCE2® is één van de wereldwijd meest gebruikte projectmanagementmethoden. Middels onze interactieve online modules en begeleiding van een ervaren e-coach wordt u 100% klaargestoomd voor het PRINCE2 Foundation-, Practitioner- of Herregistratie-examen. U sluit de training af met een online of papieren examen, met als resultaat een officieel PRINCE2-certificaat. Lees hier meer over PRINCE2online.nl.

Project Management Academy

De Project Management Academy (PMA) bestaat uit trainingen gebaseerd op jarenlange ervaring in projectmanagement van experts van Metier International. De PMA past niet één methode van projectmanagement toe, maar leert de cursist projecten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Via verschillende online modules kunt u zich verdiepen in de best practices van projectmanagement. Lees hier meer over de Project Management Academy.

PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.