Landelijke evaluatiemiddag verkiezingen

Het zit er voor 2017 weer op: de verkiezingen. Verkiezingen en referenda vergen elke keer weer een uitgebreide planning en organisatie. Om alle gemeenten in Nederland de mogelijkheid te bieden van elkaar te leren, faciliteert Metier Academy op 11 mei een landelijke evaluatiemiddag. 

Het leren van elkaar werd in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezing door de deelnemers van de StembureauSucces Herfsttour als zeer positief ervaren. Meerdere gemeenten gaven aan behoefte te hebben om ook ná de verkiezingen samen te komen om ervaringen uit te wisselen.

Voor Metier Academy, de organisatie achter de online stembureau-instructie StembureauSucces, is het heel relevant om te weten wat er speelt binnen gemeenten in Nederland. Op basis van uw input kunnen wij onze bestaande diensten verbeteren. Maar mogelijk ook ons portfolio uitbreiden met diensten die u helpen de organisatie van verkiezingen te vergemakkelijken. Wij kunnen door het faciliteren van deze evaluatie uw gemeente dus nóg beter helpen! > Meer informatie en aanmelden

Geplaatst in Stembureautraining.